FOTO: ZSSK má ďalšieho víťaza obľúbenej fotografickej súťaže. Vyhral záber z Prešovského kraja


FOTO: ZSSK má ďalšieho víťaza obľúbenej fotografickej súťaže. Vyhral záber z Prešovského kraja
Galéria: 4 fotky
Foto: ZSSK

Železničná spoločnosť Slovensko má víťaza druhého kola obľúbenej fotografickej súťaže ZSSKvelé zábery. Veľkonočné kolo trvalo do 10. apríla a vyhrala fotografia Jána Alexyho, ktorá zachytáva majestátne Vysoké Tatry a dramatické oblaky. 

Autor za ňu získal vo verejnom hlasovaní na sociálnej sieti 135 hlasov, postúpil tak do finále súťaže a zabojuje o titul absolútneho víťaza. Do hlasovania sa podľa hovorcu ZSSK Dominika Drevického zapojilo celkovo 245 ľudí. 

Máte možnosť sa zapojiť

V sobotu 15. júna odštartuje spoločnosť tretie kolo súťaže s názvom Letné prázdniny. „Pošlite svoje fotografie z letných vlakových výletov, zachyťte vlak prechádzajúci popri pamiatkach a hradoch na Slovensku alebo v zahraničí. Podeľte sa o tip na (ne)známe miesto, ktoré je pre vás výnimočné – pohľad na vlak, ktorý sa nenaskytne každému či miesto, ktoré máte najradšej pri cestovaní vlakom. Fantázii sa pri tvorbe fotografií medze nekladú, lokalita je neobmedzená,“ uvádza hovorca Dominik Drevický.

Fotografie môžete zasielať až do nedele 15. septembra. Súťaž je určená pre širokú verejnosť, rozdelená je do piatich kôl. Každý, kto splní podmienky súťaže, získa 10-eurový kredit do svojho ZSSK ID. Absolútny víťaz súťaže si odnesie až 250-eurový kredit, vďaka ktorému môže precestovať vlakmi ZSSK po Slovensku až 5 990 kilometrov. Viac informácií o súťaži nájdete TU.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu