V Prešove smerom do Kapušian došlo k dopravnej nehode, motorkár prišiel o život


Foto: V Prešove smerom do Kapušian došlo k dopravnej nehode, motorkár prišiel o život Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V Prešove na ulici Vranovskej – časť Nižná Šebastová došlo v utorok 30. apríla po 14:00 hod. k dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazilo osobné auto, ktoré viedol 39-ročný muž, a motorkár. Motorkár vo veku 29 rokov zraneniam na mieste podľahol. 

Polícia na mieste dokumentuje dopravnú nehodu, bude skúmať presnú príčinu jej vzniku ako aj mieru zavinenia účastníkov. Vodič osobného auta mal výsledok dychovej skúšky negatívny,“ uviedla pre Prešovak.sk hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Na mieste zasahovali aj piati príslušníci z Hasičskej stanice Prešov s dvoma kusmi hasičskej techniky.  Hasiči asistovali posádke ZZS pri kardiopulmonálnej resuscitácii, ktorá aj napriek veľkej snahe záchranných zložiek nebola úspešná. 

„V dôsledku dopravnej nehody došlo k usmrteniu motorkára. Havarované vozidlá hasiči zabezpečili proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín,“ uvádza hovorkyňa Krajského riaditeľstva HaZZ v Prešove Miroslava Knišová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu