Vodička zrazila v Prešove motorkára, z miesta nehody ušla. Ten teraz prosí o pomoc


Foto: Vodička zrazila v Prešove motorkára, z miesta nehody ušla. Ten teraz prosí o pomoc Foto: Facebook/ Motorkári Slovensko, Google Maps

Na sociálnej sieti sa so svojím príbehom podelil Patrik, ktorý zažil niečo, čomu by sa každý najradšej vyhol. Pri nehode, pri ktorej skončil aj s motorkou na zemi ho odignorovalo celé okolie a vodička, ktorá ho zrazila, z miesta nehody ušla. Teraz prosí ľudí o pomoc. Patrik má na motorke košické ŠPZ, podľa fotografie došlo k nehode na ulici Košickej v Prešove.

„Ja som ten motorkár, na začiatok by som sa chcel poďakovať jedinému pánovi, ktorý bol ochotný pomôcť. Je mi do plaču z ľudí, ktorí sa pozerali a buď išli ďalej (šoféri) alebo ľudia na stanici, ktorí neostali na mieste ako svedkovia dokonca ani neposkytli pomoc,“ podelil sa so svojou skúsenosťou na sociálnej sieti

Vodička, ktorá za nehodou stála, z miesta nehody ušla. „Ak by ste ťukli niekoho v aute ‘pochopil by som’, že ste ušla preč ale zraziť motorkára-človeka, ktorý môže mať vážne zranenia a odísť preč, to je na hlboké zamyslenie,“ odkázal nezodpovednej vodičke.

Snímka obrazovky – Facebook/Motorkári Slovensko



Ľudí prosí o pomoc

Zrazený motorkár žiada o pomoc. Hľadá svedkov nehody, ktorí by boli ochotní poskytnúť informácie. „Zároveň poprosím ľudí ,ktorý majú nejaké informácie o nehode ozvite sa prosím buď pod príspevok alebo do správy veľmi mi to pomôže. Čas od 18:25-18:30,“ uzavrel.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu