V Prešove vypukne tanečná horúčka, prídu hviezdy z Let’s Dance


Foto: V Prešove vypukne tanečná horúčka, prídu hviezdy z Let’s Dance Foto: markiza.sk

Televízna tanečná šou spôsobila hlavne u východniarov veľký ošiaľ. Úspešný projekt sa dostáva na turné. Jednou zo zastávok je aj Prešov. Lístky v sume od 49 do 200 eur sa predávali veľmi rýchlo. Organizátori pre veľký záujem pridávajú ďalšie termíny.

V nedeľnom vysielaní Let’s Dance oznámili moderátori zoznam prvých miest, kde sa odštartuje koncertná šnúra obľúbeného programu. Zaujímavosťou je, že sa to celé má spustiť práve na východe Slovenska. Medzi štvoricou prvých vystúpení sa vyskytlo aj krajské mesto Prešov (6.10.), ale aj Košice, Michalovce a Poprad.

Tešiť sa môžete na známe osobnosti, akými budú napríklad herci Ján Koleník či Nela Pocisková. Mnohí veria, že súčasťou budú i známe prešovské rodáčky Gabriela Marcinková, Jana Kovalčíková či Anna Jakab Rakovská. Z východu pochádzajú viaceré hviezdy formátu.

„Tanečná horúčka na Slovensku nepoľaví ani po skončení aktuálnej 9. série fenomenálnej a obľúbenej šou. Turné vzniká v spolupráci s BBC Studios a pre Televíziu Makíza turné pripravuje Magic event production, organizátor veľkých kultúrnych podujatí na Slovensku. Môžete sa tešiť na skvelé výkony celebritných aj profesionálnych tanečníkov, nezabudnuteľné vtipné hlášky porotcov a sprievodné slovo obľúbených moderátorov Ak chcete stretnúť vaše obľúbené tváre z Let’s Dance naživo, teraz máte možnosť...“ avizuje známa televízia. Novinka spôsobila zablokovanie portálu.


Lístky sa megarýchlo predávali, spôsobili ošiaľ

Prostredníctvom siete Ticketportal spustili predaj vstupeniek. Po prvých vstupenkách na Let’s Dance turné sa len tak „zaprášilo“. Kým si záujemcovia stihli zakúpiť nejakú vstupenku, museli čakať „v zozname“ čakajúcich, pre obrovský záujem vznikli problémy so serverom. Pre obrovský záujem organizátori preto doplnili časy živých vystúpení.

„To, čo sa udialo po ozname v televízii, nečakal veru nikto. Ľudia čakali v radoch na lístky v tisíckach. Tie sa však už v priebehu niekoľkých hodín takmer kompletne vypredali. Tí, ktorí si lístky nestihli kúpiť, nemusia zúfať. Okrem večerného termínu o 19:00 hod. dnešným poludním pribudla možnosť kúpiť si vstupenky aj na predstavenie o 15:00 hod.“

Potvrdila to počas Medzinárodného dňa tanca aj Adela Vinczeová: „Ľudia, prestaňte už toľko kupovať tie lístky, aj ja si chcem nejaký zohnať,“ komentovala vtipne situáciu ohľadom predaja.

Prešovak si pre Vás v tejto súvislosti pripravil malé prekvapenie, a preto od 19. hodiny nezabudnite sledovať náš facebookový profil.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu