Už o chvíľu to vypukne! Viete, kde v Prešove môžete sledovať MS v hokeji?


Foto: Už o chvíľu to vypukne! Viete, kde v Prešove môžete sledovať MS v hokeji? Foto: Ilustračné – pexels.com

Dlhoočakávaný deň je tu! Od dnešného dňa, piatka 10. mája, začínajú Majtrovstvá sveta v hokeji 2024. Budú trvať až do 26. mája, konajú sa v Česku. Zápasy hostia mestá Praha (O2 Arena) a Ostrava (Ostravar Aréna), Slovensko sa predstaví v skupine B v Ostrave. Začiatok majstrovstiev odštartuje o 16:20 hod. v Prahe v skupine A Švajčiarsko – Nórsko a v Ostrave v skupine B Slovensko – Nemecko. 

Toto obdobie pravidelne pohltí aj ľudí, ktorí športu nijako zvlášť nelahodia. Naši hokejisti majú u Slovákov stále obrovskú podporu. Ak ste si ešte nevybrali miesto, kde by ste si prvý zápas Slovákov pozreli, ponúkame vám zopár prešovských podnikov, v ktorých si budete môcť užiť pravú hokejovú atmosféru. 

Road Cafe

Podnik Road Cafe v Prešove na adrese Pod Kalváriou 40 ponúka počas majstrovstiev všetky zápasy naživo na veľkej obrazovke. Počas zápasov si budete môcť vychutnať aj jedlo a nápoje z ponuky. Viac informácií nájdete TU

Jazz Wine PUB Prešov

Podnik Jazz Wine PUB, ktorý nájdete na Hlavnej 27 v Prešove, taktiež informuje na sociálnej sieti o živom vysielaní zápasu Slovensko – Nemecko. Pripája aj zaujímavú akciu, ak Slovensko vyhrá a počas zápasu stihnete vypiť aspoň jedno pivo, ďalšie budete mať na účet podniku. Viac informácií nájdete TU.


Dobré časy Prešov

Dobré časy v Prešove na Hlavnej 50 pozývajú nadšencov hokeja, aby si prvý zápas prišli vychutnať práve do tohto podniku. Taktiež tam dnes budú premietať zápas. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

ZOC Koral

Podnik ZOC Koral bude na Vihorlatskej 2/c v Prešove premietať všetky zápasy Slovákov počas majstrovstiev. A samozrejme, začínajú už dnes o 16:20 hod. Pozývajú všetkých Prešovčanov. Viac informácií nájdete na tomto odkaze

Hotel Lineas

Hotel Lineas, ktorý nájdete na Budovateľskej 14 v Prešove, pozýva Prešovčanov na sledovanie hokeja v priestoroch hotela. Ako informujú na stránke, všetkých správnych fanúšikov čaká mnoho darčekov. Viac informácií nájdete TU.

Viete o ďalších prešovských podnikoch, v ktorých sa bude premietať MS v hokeji? Napíšte nám na info@presovak.sk, radi to doplníme do zoznamu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu