Štefániková ulica bude kvôli búracím prácam objektu bývalého OD Tesco uzavretá neprerušovane 9 dní


Foto: Štefániková ulica bude kvôli búracím prácam objektu bývalého OD Tesco uzavretá neprerušovane 9 dní Foto: Mesto Prešov

Mesto Prešov informuje, že z dôvodu búracích prác objektu bývalého OD Tesco bude Štefániková ulica namiesto dvoch ďalších etáp uzavretá neprerušovane a to od 21. februára do 1. marca 2018. Uzavretá bude časť ulice od Hlavnej po ulicu Janka Borodáča v dĺžke 40 metrov. Obchádzková trasa bude vedená po miestnych komunikáciách - Janka Borodáča, Pavlovičovo námestie, Masarykova.

Cestná svetelná signalizácia bude počas uzávierky vypnutá, zvislé dopravné značky, ktoré nebudú v súlade s dočasným dopravným značením, sa počas realizácie prekryjú. Zmeny sa dotknú aj MHD, v týchto dňoch 1 z dôvodu uzávierky Štefánikovej ulice v čase od 9:00 do 21:00 h linky č. 29, 32, 32A a školský spoj K premávajú obojsmerne cez Hlavnú ulicu. Zastávky Okružná a Floriánova v obidvoch smeroch - nefunkčné. Zastávka Poliklinika smer centrum mesta - nefunkčná pre linku č. 32. Uvedené linky budú obsluhovať zastávky na Hlavnej ulici obojsmerne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Prešov