Zajtra 15. marca svoje brány slávnostne otvorí nové obchodné centrum Solivaria, prídu aj Oteckovia


Foto: Zajtra 15. marca svoje brány slávnostne otvorí nové obchodné centrum Solivaria, prídu aj Oteckovia Foto: Mesto Prešov

Najväčší nákupný park svojho druhu sa nachádza v blízkosti železničnej stanice v Prešove. Na ploche 10 500 metrov štvorcových bude pre zákazníkov k dispozícii 20 obchodných prevádzok. Súčasťou obchodného centra je aj novootvorená predajňa zameraná na záhradnú techniku, nábytok a bazény, v novom koncepte. V novom dizajne sa predstavia aj ďalšie obchody, do Prešova však prichádzajú aj značky úplne nové. Komplexnosť retail parku následne doplní otvorenie prevádzok Slovenskej pošty, lekárne a predajne obuvi.

Počas slávnostného otvorenia hlavný program odštartuje autogramiáda hercov zo seriálu Oteckovia o 10:00 hod. do 13:00 hod. K slávnostnému prestrihnutiu pásky a tým aj k oficiálnemu otvoreniu obchodného centra Solivaria dôjde o 11:00 hod. Pre návštevníkov je pripravených viacero sprievodných akcií, nové obchodné centrum počas otvorenia ponúkne zľavy až do výšky 50%. Zaujímavou novinkou tohto centra je, že od jari do jesene plánuje organizovať víkendové trhy zamerané na predaj zeleniny, tzv. predaj z dvora. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Prešov