V Prešovskom kraji boli počas víkendu odhalení až traja vodiči, ktorí šoférovali pod vplyvom alkoholu


Foto: V Prešovskom kraji boli počas víkendu odhalení až traja vodiči, ktorí šoférovali pod vplyvom alkoholu Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove v príspevku na sociálnej sieti informuje o tom, že v sobotu 1. júla a v nedeľu 2. júla boli na osobnej slobode obmedzení až traja muži. Vo všetkých troch prípadoch išlo o šoférovanie pod vplyvom alkoholu. 

Najmladší bol 24-ročný vodič, ktorý šoféroval auto po meste Svidník. Počas cesty sa nedostatočne venoval svojmu autu a nesledoval situáciu na ceste, pričom narazil do troch zaparkovaných áut. Po príchode hliadky bol podrobený dychovej skúške, ktorá mu v krvi odhalila viac ako 2,5 promile alkoholu.

V Kežmarku polícia spozorovala auto, ktoré jazdilo stredom cesty. Išlo o 26-ročného šoféra, ktorý bol zastavený policajnou hliadkou, tá mu prostredníctvom dychovej skúšky namerala viac ako 2,1 promile.


Policajná hliadka v Snine zastavila 34-ročného vodiča motorového vozidla, ktorého zastavila a následne skontrolovala. Súčasťou bola aj dychová skúška, tá u šoféra odhalila až 2,7 promile alkoholu. 

Všetci traja skončili v cele policajného zaistenia a obvinili ich z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ informuje Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove na sociálnej sieti. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu