Hádzanári Tatrana Prešov odohrajú oba zápasy proti islandskému tímu Afturelding na domácej pôde


Foto: Hádzanári Tatrana Prešov odohrajú oba zápasy proti islandskému tímu Afturelding na domácej pôde Foto: Ilustračné - tatranpresov.sk

Hádzanári Tatran Prešov odohrajú oba zápasy 3. kola Európskeho pohára EHF proti islandskému tímu Afturelding doma. Pôvodne sa mal prvý duel tejto súťaže konať počas posledného novembrového víkendu na Islande a odveta na prvý duel sa mala konať prvý decembrový víkend v Prešove. Informuje o tom Tatran Prešov na oficiálnej internetovej stránke.

Zápasy medzi 32 najlepšími tímami tretej najvyššej európskej hádzanárskej súťaže sa v Tatran handball aréne uskutočnia v piatok 24. novembra a v nedeľu 26. novembra. Začiatok oboch súbojov bol stanovený na 18:00 hod.

Zástupcovia klubov sa po minulotýždňovom žrebe spojili, no vzhľadom na náročné spojenie medzi oboma krajinami navrhli odohrať oba zápasy v Prešove, s čím islandský klub nakoniec súhlasil a dohodu odobrila aj Európska hádzanárska federácia.

„Považujem túto dohodu za náš úspech na diplomatickom poli, vďaka ktorému budú môcť naši fanúšikovia vidieť oba zápasy v Tatran handball aréne. To zároveň zvyšuje našu šancu na vytúžený úspech v tomto dvojzápase. Samozrejme, o všetkom sa rozhodne na palubovke, bude teda na hráčoch, aby sa zodpovedne zhostili svojej úlohy a zabojovali o postup,“ uviedol generálny manažér Tatrana Prešov Marián Magdoško.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu