Ako si vybrať správnu kabelku pre váš styling? Poradíme vám.


Foto: Ako si vybrať správnu kabelku pre váš styling? Poradíme vám.

Kabelka - pre niekoho módny doplnok a jeden z mnohých spôsobov prezentácie spoločenskej vrstvy či sebavyjadrenia, pre iného iba univerzálny úložný priestor pre veci každodennej potreby. Či už sa radíte do ktorejkoľvek z týchto skupín, jedno je isté - kabelky dnes tvoria neodmysliteľnú súčasť našich šatníkov.

Veľké kabelky, malé kabelky, hravé či seriózne, tmavé či svetlé, výrazné alebo konzervatívne, možností je mnoho. Dôležité je vybrať si práve takú, ktorá dokonale napĺňa naše predstavy ako z hľadiska funkcionality, tak aj z hľadiska estetiky.

Farba a materiál? Otázka vkusu

Z hľadiska farieb tejto sezóne jednoznačne vládnu metalické farby. Odtiene medenej, striebornej a zlatej sa hodia takmer ku všetkému a zaručene oživia aj ten, na prvý pohľad, najnudnejší outfit. Pastelové kabelky skvele kontrastujú s tmavšími tónmi oblečenia, zatiaľ čo výrazné farby môžu poslúžiť ako dominantný prvok, ktorý celý vzhľad rozžiari.

Ak sa bojíte experimentovať siahnite po univerzálnejších farbách - čiernou alebo hnedou nikdy nič nepokazíte. Bez ohľadu na to, či sa chystáte na pracovné stretnutie alebo večerný výjazd s kamarátkami, odtiene čiernej a hnedej zaručene dodajú vášmu outfitu sofistikovaný dojem.


Čo sa týka materiálov, na aktuálnych módnych prehliadkach jednoznačne dominuje koža a semiš. Ich kombinácia s jednoduchým denimovým outfitom alebo elegantným overalom vytvára pohodlný a nadčasový look vhodný na každodenné nosenie.

Každá príležitosť si zaslúži svoju vlastnú kabelku

Nadčasovosť, sofistikovanosť a elegancia s nádychom vintage štýlu - takéto sú kabelky s hornou rukoväťou, takzvané Top Handled Bags. S popularitou sa stretli aj v kráľovskej rodine. Povráva sa, že práve tento typ patril medzi najobľúbenejšie kúsky Kráľovnej Alžbety II. Častokrát bývajú obohatené o odnímateľný popruh na rameno, vďaka čomu sa stávajú omnoho praktickejšími v bežnom, každodennom živote.

Hľadáte kabelku na špeciálnu príležitosť? Predpokladajme, že chcete vyzerať elegantne a preto by ste mali zvoliť malé kabelky. V tom prípade vám odporúčame siahnuť po clutch kabelkách. Tieto elegantné ploché taštičky bez popruhov či rúčok, najčastejšie vo forme štvorca alebo obdĺžnika, sú v princípe navrhnuté tak, aby sa dobre držali a zmestilo sa do nich naozaj iba to najnevyhnutnejšie.


V kombinácii s krátkymi šatami a lodičkami bude váš outfit vyzerať štýlovo a šik. Zbaľte do nej mobil, kreditku, kľúče a rúž a večierok sa môže začať. Samozrejme, fantázii sa medze nekladú a vašu clutch kabelku môžete využívať aj na každodenné nosenie. Záleží iba na tom, koľko vecí si so sebou potrebujete vziať.

Ak ste typ človeka, u ktorého u ktorého je na prvom mieste funkčnosť a praktickosť, skúste sa poobzerať po takzvaných XXL Tote Bags. XXL Tote Bag je objemná, veľká kabelka, veľmi jednoducho kombinovateľná aj so športovými outfitmi, do ktorej si bez problémov odložíte všetko, čo potrebujete. Na nákup, do fitka, do práce či na výlet - svoje využitie si nájde doslova všade.

Jedno miesto, milión možností

Hľadáte tú správnu kabelku? Obchod CCC okrem svojej pestrej ponuky obuvi ponúka aj široký výber kabeliek. Všetky tieto produkty nájdete z pohodlia svojho domova na webovej stránke obchodu alebo aj v kamenných predajniach, kde sa môžete spoľahnúť na profesionálnu pomoc od skúsenej obsluhy. Bez ohľadu na spôsob nákupu si môžete byť istí, že v CCC nájdete trendy a kvalitné kabelky pre každú príležitosť.



Zdroj: Inzercia/PR článok