Náčelník stropkovskej mestskej polície mal auto zaparkovať priamo na ceste. Za volantom nesedel, vinu odmieta


Foto: Náčelník stropkovskej mestskej polície mal auto zaparkovať priamo na ceste. Za volantom nesedel, vinu odmieta Foto: Facebook/Maroš Klika

V sobotu 13. apríla sa na sociálnej sieti objavil príspevok Stropkovčana Maroša, ktorý kritizoval parkovanie náčelníka Mestskej polície v Stropkove Mariána Harmadu. Maroš v príspevku uvádza, že náčelník arogantne odparkoval svoje auto priamo na ceste na Námestí SNP v Stropkove.

Maroš ďalej informuje, že má svedkov tohto správania zo strany náčelníka. Nahnevaný Stropkovčan žiadal v príspevku vedenie mesta o reakciu, nakoľko považuje toto správanie Mariána Harmadu za nevhodné. 

„Keď som sa Mariána opýtal, či môžeme aj my všetci takto parkovať na ulici Cintorínskej, tak mi bolo povedané, že áno. Čiže priatelia, pokojne môžete takto odstaviť svoje auto, úplne arogantne ako pán náčelník, aj keď blokujete vychádzajúce auto z parkoviska,“ uvádza Stropkovčan v príspevku.

Podľa neho bolo v úseku dosť parkovacích miest. „Je smutné, že v našom krásnom meste je okruh ľudí, ktorí majú dovolené robiť priestupky na hrane zákona,“ dodáva Maroš.


Náčelník vinu odmieta

Mesto Stropkov o vyjadrenie k danej situácii. Náčelník mestskej polície Marián Harmada vo vyjadrení uvádza, že uverejnené informácie sa nezakladajú na pravde. Podľa jeho slov nebol vodičom predmetného auta a neparkoval na ceste.

„Auto šoférovala moja manželka, ja som z neho vystúpil skôr, ona pokračovala v jazde ďalej a je pravdou, že o niekoľko metrov ďalej ostala stáť na miestnej komunikácii. Podozrenie zo spáchania priestupku bolo vzhľadom na možnú zaujatosť postúpené na príslušný okresný dopravný inšpektorát,“ uvádza náčelník.

Dodáva, že všetky ostatné vyjadrenia zvrejnené na sociálnych sieťach sú nepravdivé, tendenčné a vytrhnuté z kontextu, a preto ich nebude komentovať.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu