Popradská neurológia získala diamantové ocenenie za dosiahnuté výsledky v liečbe akútnej cievnej mozgovej príhody


Foto: Popradská neurológia získala diamantové ocenenie za dosiahnuté výsledky v liečbe akútnej cievnej mozgovej príhody Foto: pixabay.com

Neurologické oddelenie z JIS Nemocnice Poprad získalo už druhé medzinárodné diamantové ocenenie  ESO Angels Awards DIAMOND STATUS. Popradská neurológia získala toto ocenenie za dosiahnuté výsledky v liečbe a manažmente pacientov s akútnou cievnou mozgovou príhodou. 

Neurológia bola vybratá na základe zozbieraných dát a analýzy za rok 2021, ocenenie opätovne obhájili aj v roku 2022. Ako informuje Nemocnica Poprad, v stredu 21. júna ho v mene celého tímu prevzala primárka doktorka Ľubica Snopeková od konzultantky Angels Iniciatívy za Slovensko Diany Urbáni.

V minulosti už oddelenie získalo tri zlaté medzinárodné ocenenia ESO Angels Awards GOLD STATUS. Podľa slov primárky Snopekovej ide predovšetkým o ocenenie spolupráce celého tímu neurológie a rádiológie v popradskej nemocnici, a tiež spolupráce s urgentným príjmom, intervenčnou rádiológiou a Východoslovenským ústavom srdcových a cievnych chorôb v Košiciach

Ďakujem im za ich ústretovosť, ochotu a vysoko odborný prístup, pretože len vďaka vzájomnej spolupráci sme boli schopní dosiahnuť tieto výsledky a tento úspech. Poďakovanie patrí aj regionálnej Rýchlej lekárskej pomoci, Rýchlej zdravotnej pomoci a lekárom interného oddelenia,“ doplnila primárka neurologického oddelenia v popradskej nemocnici. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu