Obľúbená moderátorka Adela Vinczeová navštívi Prešov so štyrmi chlapmi


Foto: Obľúbená moderátorka Adela Vinczeová navštívi Prešov so štyrmi chlapmi Foto: OZ Užitoční ľudia

Do Prešova mieri vychytená obľúbená moderátorka Adela Vinczeová (Banášová). V utorok 30. apríla sa predstaví so štvoricou známych hercov v rámci prestavenia „Adela a štyria chlapi“ v kine Scala.

Spolu s Adelou sa predstavia herci z denného seriálu „Mama na prenájom“ Vladimír Kobielsky a Adam Bardy a obľúbenci zo seriálu „Dunaj, k vašim službám“ Filip Tůma a Marek Fašiang. O predstavenie bol v Prešove taký veľký záujem, že okrem hlavného večerného, ktoré sa uskutoční o 19:00 hod., pridali aj vystúpenie o 16:30 hod., ktoré je tiež už takmer vypredané.

Výnimočná šou má byť zárukou skvelého humoru a sľubuje priame otázky i najšteklivejšie témy na zamyslenie. „Na prvý pohľad si možno myslíte, že ich poznáte. Na druhý zistíte, že o nich viete málo. Na tretí začnú zisťovať novinky o sebe navzájom,“ informujú o predstavení usporiadatelia.

Uvoľnené rozprávanie bude o spoločnej práci aj o živote známych protagonistov. „Program je skutočne predzvesťou večera nabitého smiechom, uvoľnením sa a dobrou zábavou. V ich podaní si užijete množstvo úsmevných situácií spred kamier, ale aj mimo nich.“


Divák je priamo zapojený v šou

Títo majstri zábavy okrem toho nenúteným a prirodzeným spôsobom vtiahnu diváka do diania, ktorý sa stane súčasťou celej šou. „Diváci, ktorí sú kľúčovou súčasťou celej zostavy, majú možnosť svojimi otázkami priamo v priebehu show zistiť o účinkujúcich i niečo naviac, čo v scenári nie je,“ sľubujú organizátori i tvorcovia.

Bonusom bude spoločné hudobné vystúpenie účinkujúcich v dvoch hudobných vstupoch. Prestavenie má trvať viac ako hodinu a pol, vrátane prestávky. Pokiaľ náhodou nestihnete ani jedno z predstavení, ďalšie bude 11. mája v Košiciach. Podobná zábavná talkšou s inou moderátorkou, Janou Slačkovou, sa plánuje 27. mája, tiež o 19:00 hod.

Tůmu a Fašianga nahradia ďalší herci zo spomínaného seriálu v predstavení Chlapi na prenájom – Maroš Kramár a Martin Klinčúch. Ten prednedávnom hosťoval v sérií šou Neskoro večer s Petrom Marcinom, ktoré mal tiež na východe Slovenska. Súčasťou zostávajú dvaja hlavní aktéri seriálu, ktorí účinkujú i s Adelou.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu