FOTO: Európsky týždeň mobility prišiel aj do Humenného. V utorok si mohli cyklisti vychutnať raňajky na námestí


FOTO: Európsky týždeň mobility prišiel aj do Humenného. V utorok si mohli cyklisti vychutnať raňajky na námestí Foto: Mesto Humenné

V Humennom na Námestí slobody pri fontáne lásky si mohli cyklisti v rámci kampane Európsky týždeň mobility vychutnať cykloraňajky. Káva, čaj, sladké pečivo, müsli tyčinky či ovocie sa však ušli aj chodcom.

Tí, ktorí preferujú na pohyb v meste bicykel, si mohli vybrať aj z cyklistických darčekov, pre kolobežkárov boli pripravené poukážky na využitie elektronických kolobežiek TIER Mobility.

Ako napísalo vedenie mesta na webovej stránke pripravené raňajky pri fontáne ocenili všetky vekové vrstvy, od školákov po seniorov. Počas dvoch hodín sa pristavilo viac ako 30 osôb.


Počas Európskeho týždňa mobility má mesto pre svojich obyvateľov pripravené aj cestovanie mestskou hromadnou dopravou zadarmo a to počas piatka 22.septembra, kedy je Medzinárodný deň bez áut. 

Podmienkou zľavy je preukázať sa vodičským preukazom. Do piatku môžu tiež využiť zľavový kupón na 5 hodín denne bicyklovania zadarmo na ANTIK City Bike. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu