FOTO: Prešovskí volejbalisti jednoznačne porazili nováčikov z Banskej Bystrice v Niké Extralige mužov


FOTO: Prešovskí volejbalisti jednoznačne porazili nováčikov z Banskej Bystrice v Niké Extralige mužov
Galéria: 6 fotiek
Foto: VK MIRAD UNIPO Prešov

V sobotu 14. októbra volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov zvíťazili v 4. kolo Niké Extraligy mužov nad nováčikom ŠVK Tatran Banská Bystrica – Slovenská Ľupča 3:0 po setoch 25:12, 25:15 a 25:18. Už od úvodného podania mali východniari navrch a okrem základnej zostavy si zahrali aj hráči z lavičky. 

Hráčom zápasu u domácich Prešovčanov sa stal smečiar Michal Ščerba. Z hosťujúcich bol ocenený výkon blokára Francisa Priškina. Návrat na akademickú pôdu absolvoval bystrický blokár Miroslav Baslar, ktorý v Prešove hosťoval ešte v minulej striebornej sezóne.

„Som rád, za víťazstvo. V prvom rade, sme takticky veľa veci neriešili. Potrebujeme zvládnuť niektoré herné činnosti jednotlivcov, ktoré škrípu a potom môžeme riešiť taktiku. Po tejto stránke som spokojný. Po emočnej a mentálnej sme sa myslím tento týždeň posunuli. Je to dobrý základ pre ďalšiu hru,“ uviedol tréner VK MIRAD UNIPO Prešov Erik Digaňa. 


Tréner ŠVK Tatran Banská Bystrica – Slovenská Ľupča Martin Nemec zagratuloval Prešovu a uznal, že svojou hrou je jeden z najlepších tímov na Slovensku. Zároveň priznal, že jeho tím prišiel odvážne odohrať celý zápas a ukázať, čo sa vo všetkých hráčoch skrýva. Zároveň tam podľa trénerových slov získali veľa nových extraligových skúseností, ktoré plánujú pretaviť do úspešných zápasov v budúcnosti. 






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu