Príbeh so šťastným koncom. Nálezca spolu s humenskou políciou vrátili 68-ročnej žene 1 000 eur, ktoré stratila


Foto: Príbeh so šťastným koncom. Nálezca spolu s humenskou políciou vrátili 68-ročnej žene 1 000 eur, ktoré stratila Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Veľké prekvapenie zažila 68-ročná žena, ktorá stratila v okrese Humenné čiernu taštičku s peniazmi. Postaral sa oň nálezca v spolupráci s políciou. 

Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove na sociálnej sieti, 33-ročný muž našiel v popoludňajších hodinách na zemi čiernu taštičku s 1 000 eurami vo vnútri. Nájdené veci odovzdal pracovníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom.

„Nálezca sa zachoval absolútne ukážkovo – čestne a empaticky, a nájdenú vec priniesol, aby sme dohľadali majiteľa a kapsičku vrátili,“ vyzdvihla čin nálezcu polícia.  

Príslušníci policajného zboru následne začali pátrať po vlastníčke stratenej taštičky, pričom prezreli kamerové záznamy a vykonali previerky. Majiteľku sa im nakoniec podarilo vypátrať. 


„Kapsička aj s peniazmi bola vrátená 68-ročnej majiteľke. Tá bola presvedčená, že svoje peniaze už nikdy neuvidí,“ uviedla polícia. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu