Matka musela so synom stráviť v prešovskej nemocnici pár dní. Prístup personálu si nevie vynachváliť


Foto: Matka musela so synom stráviť v prešovskej nemocnici pár dní. Prístup personálu si nevie vynachváliť Foto: Fakultná nemocnica J. A. Reimana Prešov

Veronika musela so svojím synom stráviť pár dní vo Fakultnej nemocnici J.A. Reimana v Prešove. Jej syn mal zápal slepého čreva, a preto musel absolvovať operáciu. Veronika v príspevku na sociálnej sieti pozitívne reaguje na personál. V prešovskej nemocnici presnejšie strávili dva dni a dve noci a prístup zamestnancov si nevie vynachváliť. 

Veronika so synom boli konkrétne na oddelení chirurgie v monobloku nemocnice. Bola veľmi spokojná s ochotným personálom, všetci boli podľa jej slov milí k synčekovi a taktiež k nej ako k doprovodu. V príspevku venovala personálu jedno veľké ďakujem.

„Od prijatia, ubytovania, cez starostlivosť predoperačnú, pooperačnú, stravu, skvelého pána doktora,  ktorý operoval môjho syna so zápalom slepého čreva, anesteziológa, všetky skvelé sestričky, sanitárnych pracovníkov aj pani upratovačku,“ uvádza v príspevku vďačne Veronika.

Ďalšie pozitívne reakcie na nemocnicu

Vo februári sme informovali aj o Prešovčanke, ktorá chválila oddelenie ORL vo fakultnej nemocnici. Taktiež bola spokojná hlavne s personálom, ktorý bol milý a ústretový. Pre zdravotníkov a nemocnice je veľmi dôležité mať spätnú väzbu a v dnešnej dobe je veľmi povzbudzujúce pochváliť ich a poskytnúť im v prípade spokojnosti pozitívnu odozvu. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu