Plesová sezóna sa začína: Pozrite si prehľad tohtoročných plesov v Prešove a okolí


Foto: Plesová sezóna sa začína: Pozrite si prehľad tohtoročných plesov v Prešove a okolí Foto: Facebook/GRIMMY Prešov - Tanečná umelecká škola

Po oslavách nového roka prichádza obdobie fašiangov, ktoré potrvá od 7. januára do 13. februára, teda do Popolcovej stredy. Ak sa chcete dobre zabaviť a vytancovať, máme pre vás pripravený prehľad plesov, ktoré sa onedlho uskutočnia v Prešove a jeho blízkom okolí. Vyberiete si? 

Grimmy ples 

Kedy: 20. januára od 19:00 hod.

Kde: PKO Prešov

Cena vstupenky: 60 eur pre verejnosť

Po úspešných a vypredaných šiestich ročníkoch sa môžete tešiť na rešpektovaný a obľúbený  7. ročník GRIMMY PLES v krásnych historických priestoroch PKO Prešov. Ples je určený rodičom, žiakom, priateľom a fanúšikom GRIMMY z Prešova, Košíc, Sabinova, ale aj pre širokú verejnosť, ktorá sa rada zabáva. Čaká vás poriadna dávka energie, hudby, zábavy a tanca. Už teraz sa môžete tešiť na skvelý program, chutné jedlo a bohatú tombolu. Viac informácií o podujatí nájdete TU.

14. Ľubotický ples

Kedy: 27. januára od 19:00 hod.

Kde: ZOC Koral Kongresová sála, Vihorlatská 2/C, Prešov

Cena vstupenky: 50 eur

Obec Ľubotice vás pozýva na 14. Ľubotický ples. O zábavu sa postará hudobná skupina Petra Haasa. V cene vstupenky je prípitok, večera, káva, dezert, polnočný bufet a víno. Viac informácií nájdete TU.

Reprezentačný ples

Kedy: 27. januára od 19:00 hod.

Kde: Kultúrny dom Kapušany

Cena vstupenky: 40 eur

V Kapušanoch vás v sobotu 27. januára čaká Reprezentačný ples. Zábavou vás bude sprevádzať DJ TOMMI T. Chýbať nebude prípitok, káva, koláčik, občerstvenie, dve večere, súťaže a tombola. Viac informácií nájdete TU.


Ples priateľov Kendice

Kedy: 2. februára od 19:00 hod

Kde: Kultúrny dom Kendice

Cena vstupenky: 40 eur

Na druhom ročníku Plesu priateľov v Kendiciach sa o zábavu postará známa a energická hudobná skupina Basawell, spoločne s Vilom Kalmanom z Drišľaku, skupinou Balamutta a DJ-om Kollym. Vstupné obsahuje prípitok, večeru, fľašu vína pre pár, minerálnu vodu, slané pochutiny, kávu a dezert. Na akcii nebude chýbať ani bohatá tombola. Viac informácií o podujatí nájdete TU.

Ples priateľov Gospa

Kedy: 3. februára od 18:00 hod.

Kde: Spoločenská sála Koňareň – Prešov

Cena vstupenky: 70 eur

Programom vás bude sprevádzať DJ STEEVE, čaká vás zábavný program s prekvapením a s tombolou. Cena vstupenky zahŕňa prípitok, víno, hlavné jedlo, teplý bufet, candy bar a kávu. Viac informácií nájdete TU.

Ples Prešovčanov

Kedy: 9. februára od 18:30 hod. 

Kde: PKO Prešov

Cena vstupenky: do 10. januára 54,99 eur, od 11. do 31. januára 59,99 eur, od 1. do 9. februára 64,99 eur

Počas Plesu Prešovčanov vás čaká bohatý program, chýbať nebude ani tombola. Vstupné obsahuje prípitok, večeru, fľašu prosecca pre pár, minerálnu vodu, slané pochutiny, kávu, dezert a popolnočný bufet. Viac informácií o podujatí nájdete TU.

Viete ešte o ďalšom plese, ktorý sa bude konať v Prešove a okolí? Napíšte nám na info@presovak.sk a budeme o ňom informovať.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu