Prešovčanka zostala počas varenia v šoku: Z vrecka mrazenej fazule jej vypadla myš


Foto: Prešovčanka zostala počas varenia v šoku: Z vrecka mrazenej fazule jej vypadla myš Foto: TV Markíza

Miriama si v Hyper Tescu v Prešove kúpila mrazenú fazuľu a po otvorení ju prekvapil nečakaný nález. Okrem zeleniny z balíka vypadla aj mŕtva myš. O kurióznom prípade informuje TV Markíza. Prešovčanka písala aj priamo výrobcovi. 

Obchodný reťazec sa vyjadril, že ho situácia mrzí, pochybenie však nastalo na strane dodávateľa. Ako pre TV Markízu uviedla PR manažérka slovenského Tesca Mária Zerzanová, neexistuje žiadna možnosť, ako by mohli takýto prípad zistiť a výrobok stiahnuť vopred, keďže obal je nepriehľadný a bol nepoškodený. Podľa nej ide o naozaj výnimočný prípad a zákazníčke budú vrátené peniaze, a to aj bez nutnosti predloženia pokladničného bloku.

Výrobca sa bráni a svoju nevinu chce dokázať. „Vzhľadom na našu povinnosť výrobcu potravín udržiavať funkčný systém vysledovateľnosti sme pripravení preveriť predmetný výrobok, pokiaľ ho vieme jednoznačne identifikovať prostredníctvom výrobnej šarže na obale, a tým potvrdiť, že nedošlo k žiadnemu pochybeniu,“ uviedla spoločnosť EQUUS, a. s. vo svojom stanovisku pre TV Markízu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu