Polícia zo Svitu pátra po nezvestnom Jaroslavovi Mattovi


Foto: Polícia zo Svitu pátra po nezvestnom Jaroslavovi Mattovi Foto: KR PZ Prešov

Jaroslav Matta, nar. 27.01.1950, trvale bytom Svit.

Nezvestný muž dňa 15. 12. 2017 v čase o 00.50 h nastúpil na vlakovej stanici v Poprade do vlaku Leo expres smer do Prahy, Česká republika, kde mal vystúpiť na železničnej hlavnej stanici v Prahe a ísť autobusom na letisko Praha - Ruzyne. Naposledy bol telefonicky kontaktovaný kamarátom dňa 15. 12. 2017 v čase o 14.30 h, kde uviedol, že je na vlakovej stanici v Prahe, pričom sa mal v danom čase menovaný nachádzať už v lietadle smerom do Francúzska. Od uvedenej doby o sebe nepodal žiadnu správu a do miesta bydliska sa nevrátil. V minulosti sa liečil na Prednej hore z alkoholizmu a gamblérstva. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať.

Popis osoby: je vysoký 165 cm, plnoštíhlej postavy, má krátke hnedé vlasy s plešinou,

Popis oblečenia: naposledy mal na sebe oblečenú bundu s červeným pásikom na ramenách, hnedožltý sveter na 3 gombíky – nórsky vzor, bielu košeľu so sivými pásikmi, krémové platené nohavice, sivú pletenú čiapku a obuté mal čierne tenisky.

Akékoľvek informácie k nezvestnému Jaroslavovi Mattovi oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ Poprade, tel. č.: 0961 89 3371, resp. na linku 158.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Prešov