Žiaci základných škôl z regiónu Šariš na môžu zapojiť súťaže Talent základných škôl


Foto: Žiaci základných škôl z regiónu Šariš na môžu zapojiť súťaže Talent základných škôl Foto: nadanedieta.sk

Súťaž Talent základných škôl regiónu Šariš, ktorú vyhlasuje Rozumieme nadaným je zameraná na logické myslenie, matematiku a verbálne myslenie. Zúčastniť sa jej môžu žiaci základných škôl 6.-9. ročníka regiónu Šariš. Žiaci sa môžu registrovať do 31. januára 2018 prostredníctvom stránky nadanedieta.sk, kde nájdu registračný formulár.

Školské kolo (február 2018) sa uskutoční v réžii samotných škôl, ktoré po úspešnej registrácii súťažiacich budú mať k dispozícii testovací súbor rôznych typov úloh. Organizátor súťaže Talent základných škôl regiónu Šariš doručí testy školského kola elektronickou formou a škola zodpovedá za vytlačenie testov, uskutočnenie samotného testovania a vyhodnotenie na základe pokynov organizátora,“ uviedol Ľuboš Lukáč koordinátor projektu Talent základných škôl regiónu Šariš.

Finálového kola sa zúčastnia dvaja najuspešnejší žiaci a uskutoční sa 8. marce 2018 v zasadačke Mestského úradu v Prešove. Pre všetkých účastníkov finálového kola súťaže Talent základných škôl regiónu Šariš sú pripravené certifikáty o absolvovaní finále súťaže. Víťazná trojica riešiteľov sa zapíše do Galérie Talentov, ktoré od roku 2015 nájdete na stránke súťaže. Na úspešných súťažiacich čakajú diplomy a rôzne ceny.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: nadanedieta.sk