Nezodpovedný vodič pod vplyvom alkoholu narazil do plotu. Dychová skúška odhalila viac ako 2,2 promile


Foto: Nezodpovedný vodič pod vplyvom alkoholu narazil do plotu. Dychová skúška odhalila viac ako 2,2 promile Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V pondelok 11. septembra v ranných hodinách šoféroval 27-ročný muž auto v Litmanovej smerom od hory Zvir na Jarabinu. Ako informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove na sociálnej sieti, v ľavotočivej zákrute neprispôsobil rýchlosť jazdy a narazil do kovového zábradlia premostenia, ktoré vedie ponad miestny potok.

V jazde však pokračoval a pri rodinnom dome zišiel z cesty a narazil do dreveného prejazdu, múru a oplotenia rodinného domu. Po príchode policajnej hliadky bol muž podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok preukázal viac ako 2,2 promile. Škoda bola vyčíslená na 2 300 eur, pri nehode sa nikto nezranil. 

„Vodičovi bola zakázaná ďalšia jazda, bol obmedzený na osobnej slobode a skončil v cele policajného zaistenia. Po vytriezvení mu polícia vzniesla obvinenie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ dodáva prešovská polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu