Popradské gymnázium získalo Európsku cenu za inovatívne vzdelávanie. Vyslúžilo si tým pozvánku do Bruselu


Foto: Popradské gymnázium získalo Európsku cenu za inovatívne vzdelávanie. Vyslúžilo si tým pozvánku do Bruselu Foto: Facebook/Gymnázium, Kukučínova 4239/1, Poprad

Gymnázium na Kukučínovej ulici v Poprade získalo Európsku cenu za inovatívne vzdelávanie 2023 vďaka projektu Učenie sa a učenie bez hraníc. Ako informoval Prešovský samosprávny kraj na oficiálnej internetovej stránke, súťaž sa zameriava na inovatívne vyučovacie postupy učiteľov a zavádzanie technológií do vzdelávacích systémov.  

„Vďaka svojmu víťazstvu v súťaži bude môcť popradské gymnázium projektový zámer a svoju prácu zviditeľniť a dostane príležitosť nadviazať kontakty s ostatnými ocenenými, a zdieľať tak svoje skúsenosti,“ uviedla župa.

Škola si za medzinárodné ocenenie prevezme certifikát a plaketu, ako aj pozvánku na slávnostné podujatie v Bruseli, kde sa zídu zástupcovia organizácií zo zúčastnených krajín. Odovzdanie ocenenia sa uskutoční v Bratislave v rámci adventného koncertu, ktorý organizuje Národná agentúra programu Erasmus+ pre vzdelávanie a odbornú prípravu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu