Mesto Svidník prichádza s novinkou, vstupenky na kultúrne podujatia bude predávať priamo na ulici


Foto: Mesto Svidník prichádza s novinkou, vstupenky na kultúrne podujatia bude predávať priamo na ulici Foto: pixabay.com

Mesto Svidník informuje na sociálnej sieti o spustení novej služby pre svojich obyvateľov a návštevníkov. Vstupenky na kultúrne akcie si záujemcovia budú môcť zakúpiť priamo na ulici. S pouličným predajom prišlo mesto preto, aby sa priblížilo ľuďom, a uľahčilo im tak prístup ku kultúre a pripravovaným podujatiam.  

„Túto novú službu budeme pravidelne uvádzať týždeň pred veľkým podujatím, pred divadlom, predstavením, koncertom,... Ak sa vám pouličný predaj bude páčiť, stačí, keď napíšete, a podľa záujmu ho môžeme zintenzívniť,“ obracia sa na verejnosť mesto na facebookovej stránke.

Prvý predaj lístkov na ulici sa uskutoční v pondelok 23. októbra a prebiehať bude od 11:00 do 13:00 hod. Zabezpečovať ho bude mestský dom kultúry. Stánok Kina Dukla nájdete pred veľkou fontánou vo Svidníku. 


V ňom si môžete kúpiť či rezervovať lístky na koncerty Martina Chodúra, Cigánskych diablov a cimbalovej hudby Primáš, predstavenia Fíha Tralala alebo Tárajko a Popletajka, na program Chrbtom k horám, divadlo Pi čaj, miláčik! alebo na premietanie filmov v kine. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu