O organizáciách, ktorým poputuje výťažok z Primátorského vianočného punču v Prešove, rozhodnú vaše hlasy


Foto: O organizáciách, ktorým poputuje výťažok z Primátorského vianočného punču v Prešove, rozhodnú vaše hlasy Foto: Facebook/Mesto Prešov – Oficiálna stránka

Mesto Prešov spustilo anketu, v ktorej môžu dať občania svoj hlas jednej z organizácií v sociálnej oblasti. Trom s najvyšším počtom hlasov bude prerozdelený výťažok z tohtoročného charitatívneho Primátorského punču. 

Ako informovalo mesto Prešov na oficiálnej internetovej stránke, hlasovať môžete prostredníctvom online formulára na tomto linku do piatka 15. decembra 19:00 hod. Ak sa v zozname nenachádza niektorá organizácia, je možné ju pri vypĺňaní formulára doplniť. 

Predaj primátorského punču prebieha dnes 8. decembra do 19:00 hod. v špeciálne označenom stánku v rámci vianočných trhov na Hlavnej ulici pri Konkatedrále sv. Mikuláša, naľavo od pódia. Druhú možnosť zakúpiť si punč budú mať záujemcovia v piatok 15. decembra od 10:00 do 19:00 hod. na rovnakom mieste.   

„Prešovčania aj návštevníci vianočných trhov si Primátorský punč môžu vychutnať za dobrovoľný príspevok. Ak sa rozhodnú prispieť sumou vyššou ako päť eur, dostanú na pamiatku aj milý darček v podobe vianočného hrnčeka,“ uviedlo mesto. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu