Prešovčania spomínajú na najlepšiu diskotéku. Spoznávate toto miesto?


Foto: Prešovčania spomínajú na najlepšiu diskotéku. Spoznávate toto miesto? Foto: Facebook/Prešov, Rasto Steven Juščák

Prešovčania spomínajú na klub, v ktorom sa kedysi konali diskotéky. Alfa – Disco night club sa nachádzal medzi ulicou Kováčskou a Hlavnou v Prešove. Bohužiaľ, momentálne je už trvalo zatvorený. 

Prešovčania pod príspevkom spomínajú na pretancované noci v tomto podniku. „Koľko piatkov a sobôt sa tam pretancovalo,“ spomína užívateľka Alena. Bronislava uvádza, že v danom klube sa zoznámila so svojím terajším manželom. 

„Tie sútaže boli masaker. Podprsenky fajn, ale keď muži olizovali džem z nôh druhých mužov, to bolo zaujímavé. Každý sa hlásil a nik nevedel, čo za súťaž bude,“ zabáva sa ďalšia Prešovčanka. Andrea sa v tomto klube zabavila aj počas svojej vlastnej svadby.


„Mňa do Alfy uniesli zo svadby ako nevestu, a tak som trochu zrušila vystúpenie striptérovi, keďže si ho nikto nevšímal. Ale kto si dnes na svadbe zatancuje so striptérom, že? Najlepšie bolo to, že únosca mal v saku kľúče od auta môjho manžela, takže sme sa tam dosť zdržali a ten účet za výkupné... Mám to všetko na videu, super oživenie svadby!“ spomína na svoju svadbu Andrea.

Pod príspevkom ohľadom klubu prispieva komentármi aj množstvo ďalších Prešovčanov a spoločne sa zabávajú na zážitkoch, ktoré si odtiaľ odniesli.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu