Vodiči z Popradu sa musia pripraviť na poriadne zdržanie. Prerábka vyťaženej križovatky potrvá osem mesiacov


Foto: Vodiči z Popradu sa musia pripraviť na poriadne zdržanie. Prerábka vyťaženej križovatky potrvá osem mesiacov Foto: Facebook/ Poprad - oficiálna stránka mesta

Mesto Poprad informovalo o dlhodobej odstávke jednej z najvyťaženejších križovatiek v meste. Už koncom apríla spustia dopravnú rekonštrukciu na štvorramennej križovatke ulíc Partizánka a Podtatranská. Za účelom zlepšenia cestnej premávky v oblasti začne už 29. apríla rekonštrukcia, ktorej výsledkom má byť úplne nová okružná križovatka. 

Zdroj: Google Maps

Rekonštrukcia by mala prebiehať najbližších osem mesiacov, pričom predpokladaný termín jej ukončenia dnes mesto odhaduje na 15. decembra tohto roka. Mesto upozorňuje vodičov, že z dôvodu dlhodobej odstávky môže dôjsť ku komplikáciám v doprave. „ Počas prestavby, ktorá sa uskutoční v nasledujúcich týždňoch, dôjde k čiastočnej uzávierke cestnej premávky na vyššie uvedených uliciach,“ píšu na sociálnej sieti.


Facebook/ Poprad - oficiálna stránka mesta

Myslite na bezpečnosť pracovníkov, pripomína mesto

Mesto obyvateľov zároveň vyzvalo k zvýšenej miere trpezlivosti. „Tieto obmedzenia sú nevyhnutné na zabezpečenie bezpečnosti nielen pracovníkov realizujúcich prestavbu, ale aj samotných účastníkov cestnej premávky,“ uviedli.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu