Na Redbull Jump and Freeze sa predstaví aj Prešovský dúhový jednorohý hypnodrak


Foto: Na Redbull Jump and Freeze sa predstaví aj Prešovský dúhový jednorohý hypnodrak Foto: redbull.com

Redbull aj tento rok organizuje bláznivú výzvu pre všetkých, ktorí sa neboja zimy ani plávania v ľadovej vode. V sobotu 2. marca dostane pojem nespútaná zábava na snehu nový rozmer v lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly.

Akcia Redbull Jump and Freeze, ktorá sa minulý rok konala v Jasnej, je netradičná viacerými spôsobmi. Súťažné tímy si najskôr vyrobia šialené pretekárske sane, na ktorých sa následne spustia po zamrznutom svahu rovno do ľadovej vody.

Tento rok sa do súťaže registrovalo viac ako 100 posádok so svojimi návrhmi bláznivých vozidiel. Odborná porota z nich vybrala 30 najzaujímavejších, ktoré uvidia aj diváci na Donovaloch. O posádkach, ktoré sa na svahu predstavia, rozhodovali wakeskaterka Zuzana Vráblová, moderátor Fun rádia Tibor Ferenčík, tvorcovia videí Rasťo Paulínyi a Michal Totka a kutil Miroslav Bača.

Diváci sa môžu tešiť na Flinstonovcov, Barbenheimera, Prešovského dúhového jednorohého hypnodraka, Grécku lesť, Baníkov z Handlovej, Babky pletky, Noemovu archu, Kopec mudrcov, Maťka a Kubka, Ufónov či Faraónov. Celý zoznam tímov spolu s ich návrhmi saní nájdete na TOMTO ODKAZE.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu