Pátranie po Viere Z. zo Sabinova bolo ukončené. Našla sa dezorientovaná, na miesto bola privolaná posádka RZP


Foto: Pátranie po Viere Z. zo Sabinova bolo ukončené. Našla sa dezorientovaná, na miesto bola privolaná posádka RZP Foto: Facebook/Pátrací Tím Východ

Na žiadosť rodiny prebieha od utorka 23. apríla pátranie po 54-ročnej Viere Z. zo Sabinova. V príspevku na sociálnej sieti o tom informuje organizácia Pátrací Tím Východ. Pani Viera odišla v pondelok 22. apríla z miesta bydliska v čase o 15:30 hod. na neznáme miesto a nikomu sa neozvala. 

Aktualizácia 24. apríla 13:30 hod.

Od utorka 23. apríla večera do stredajších skorých ranných hodín po nej pátrala organizácia Pátrací Tím Východ spolu s hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Sabinov. Nezvestná mala mobil vypnutý.

„Veľmi nám pomohol aj termodron, ktorí máme vo výbave a ktorý bol okamžite nasadený, žiaľ, bez výsledku. Nové ráno prinieslo nové informácie, ktoré zneli, že osoba žije, ale nevie, kde je, keďže bola dezorientovaná,“ uvádza organizácia Pátrací Tím Východ. 

Bol nasadený termodron, pomocou ktorého bola nezvestná osoba lokalizovaná, na miesto bola privolaná polícia. Ako dodáva organizácia na sociálnej sieti, keďže osoba bola dva dni vonku a v danej oblasti bolo chladno, na miesto bola privolaná posádka RZP, ktorá osobu prevzala.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu