3 dôvody prečo študovať MBA na European School of Business and Management


Foto: 3 dôvody prečo študovať MBA na European School of Business and Management

Hľadáte spôsob ako si zvýšiť svoje kariérne príležitosti, alebo sa chcete vzdelávať pre seba? Potom štúdium jedného z programov MBA, LL.M. či DBA bude to pravé pre vás. Kľúčový je výber tej správnej inštitúcie. European School of Business  & Management je tá správna voľba. Prečo?

Spokojní a úspešní absolventi štúdia

O kvalite štúdia MBA na ESBM hovoria recenzie, ale aj výsledky absolventov. Po skončení MBA sa väčšina absolventov zamestnala na pracovnej pozícií po akej túžili pred začiatkom štúdia. 


Flexibilný a individuálny prístup

Kvalita štúdia je na ESBM základom. Štúdium predstavuje pridanú hodnotu a študent získa zo štúdia maximum. Kapacita každého MBA programu je kvôli tomu obmedzená na 15 študentov, aby bol dostatočný priestor pre interakciu medzi lektorom a študentom. Forma štúdia je kombinovaná, a preto sa prispôsobí aj najvyťaženejším študentom.

Uplatnenie absolventov

93 % absolventov odporúča štúdium na ESBM, a zároveň potvrdzuje návratnosť investície do štúdia MBA do 1 roka od jeho ukončenia. Lepšie kariérne umiestnenie, zvýšenie platu, či povýšenie, odlíšenie sa na trhu práce. S titulom MBA môžete mať všetko z uvedeného.

Ak hľadáte viac dôvodov prečo si vybrať práve ESBM navštívte www.esbm.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu