Vodič narazil do auta, v jazde pokračoval a narazil do ďalšieho. V dychu mal takmer 2,7 promile alkoholu


Foto: Vodič narazil do auta, v jazde pokračoval a narazil do ďalšieho. V dychu mal takmer 2,7 promile alkoholu Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V stredu 24. apríla v Starej Ľubovni šoféroval 38-ročný muž osobné auto, pri prejazde zákrutou dostal šmyk a narazil do zaparkovaného auta. Toto zaparkované auto následne narazilo do betónového múra. Vodič však nezastavil a pokračoval v jazde. 

Narazil do ďalšieho zaparkovaného auta, ktoré narazilo do tretieho auta. Po tomto už vodič zastavil a po príchode policajnej hliadky sa dobrovoľne podrobil dychovej skúške. Výsledok dosiahol takmer 2,7 promile. 

„Ďalšia jazda bola vodičovi na mieste zakázaná, bol zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Čo sa týka majetkovej škody na vozidlách, bola predbežne vyčíslená na približne 4 200 eur,“ uvádza krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni. Muž zo Starej Ľubovne bol na základe získanej dôkaznej situácie obvinený z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu