V bardejovskom okrese mala mladá žena nožom napadnúť dvoch seniorov, staršia žena tento útok neprežila


Foto: V bardejovskom okrese mala mladá žena nožom napadnúť dvoch seniorov, staršia žena tento útok neprežila

V piatok 24. novembra v dopoludňajších hodinách v jednej z bardejovských obcí boli 82-ročná žena a 86-ročný muž brutálne napadnutí. Útok bol natoľko závažný, že napadnutá žena zraneniam podľahla. Muž je v súčasnosti hospitalizovaný v nemocnici. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove sa prípadom začal okamžite zaoberať.

„Bolo začaté trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v časti dokonanom a v časti spáchanom v štádiu pokusu. Po tomto čine bola zadržaná osoba podozrivá zo spáchania skutku, išlo o 25-ročnú ženu, ktorá bola umiestnená do cely policajného zaistenia,“ doplnila informácie hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. 

Krajský vyšetrovateľ získal dostatok dôkazov, ktoré mu umožnili z uvedeného zločinu vzniesť obvinenie voči zadržanej mladej žene. Podľa polície sa preukázalo, že v rodinnom dome mala obvinená opakovane nožom napadnúť staršieho muža aj ženu. Vyšetrovateľ podal návrh na vzatie obvinenej ženy do väzby. Polícia na prípade aj naďalej intenzívne pracuje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu