Počas rodinnej oslavy v Poprade napadli traja útočníci muža, jeden z nich ho mal nožom bodnúť do brucha


Foto: Počas rodinnej oslavy v Poprade napadli traja útočníci muža, jeden z nich ho mal nožom bodnúť do brucha Foto: Ilustračné - pexel.com

V nedeľu 26. novembra v noci mali v popradskom nočnom podniku traja páchatelia vo veku 24, 25 a 36 rokov zo Spišskej Novej Vsi napadnúť 36-ročného muža zo Spišského Bystrého. Ako informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, v spoločenskej miestnosti podniku prebiehala rodinná oslava.

„Jeden z útočníkov kľačal na mužovi a opakovane ho udieral do tváre, druhý útočník ho kopal do celého tela a tretí, najmladší z nich, vzal kuchynský nôž a bodol muža do brucha. Ďalšiemu útoku zabránil muž z Východnej, ktorý vytrhol nôž z rúk 24-ročného muža. Napadnutý muž utrpel ťažký úraz, ktorý si vyžiada dlhodobé liečenie,“ dodáva Jana Ligdayová.

Útočníci boli obmedzení na osobnej slobode a skončili v cele policajného zaistenia. Okresným vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvinených. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade voči nim vzniesol obvinenie za zločin ublíženia na zdraví. Ak sa vina obvineným pred súdom preukáže, hrozí im trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu