Počas sviatkov zasahovali hasiči 314-krát. Oproti minulému roku zaznamenali o 162 výjazdov viac


Foto: Počas sviatkov zasahovali hasiči 314-krát. Oproti minulému roku zaznamenali o 162 výjazdov viac Foto: Facebook/Hasičský a záchranný zbor

Od 24. decembra do 26. decembra zasahovali hasiči celkom 314-krát. Počas Štedrého dňa zasahovali 153-krát, z toho v 122 prípadoch šlo o technické udalosti, z ktorých väčšina súvisela s odstraňovaním následkov nepriaznivého počasia. Hasičský a záchranný zbor o tom informuje v príspevku na sociálnej sieti. 

Okrem toho počas Štedrého dňa zasahovali pri 14 dopravných nehodách, 15 požiaroch a pri dvoch ekologických výjazdoch. Na Prvý sviatok vianočný boli pri 82 výjazdoch. Pomoc bola potrebná pri 13 požiaroch, 60 technických udalostiach, siedmich dopravných nehodách a dvoch ekologických výjazdoch. 

„26. decembra sa počet výjazdov hasičov znížil na 79. Príslušníci zasahovali pri 46 technických udalostiach a 13 dopravných nehodách. 19-krát bola ich pomoc potrebná pri požiaroch a jedenkrát boli vyslaní k ekologickému výjazdu. Oproti minulému roku zaznamenali hasiči počas vianočných sviatkov o 162 udalostí viac,“ dodáva Hasičský a záchranný zbor. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu