Aj vy môžete rozhodnúť, kto získa Cenu mesta Prešov a Opálové zrnko mesta Prešov. Čas máte do 29. februára


Foto: Aj vy môžete rozhodnúť, kto získa Cenu mesta Prešov a Opálové zrnko mesta Prešov. Čas máte do 29. februára Foto: Mesto Prešov

Aj vy môžete rozhodnúť o tom, kto získa Cenu mesta Prešov a Opálové zrnko mesta Prešov. Návrhy môžete posielať do 29. februára 2024. Cena mesta Prešov sa udeľuje za za vynikajúce tvorivé činy a dlhoročný mimoriadny prínos pre rozvoj mesta Prešov vo všetkých oblastiach spoločenského, hospodárskeho a kultúrneho života.

Opálové zrnko mesta Prešov je verejným ocenením pre najúspešnejšie podnikateľské subjekty pôsobiace na území mesta Prešov za mimoriadne aktivity v oblasti výroby, obchodu a služieb.  Pri výbere podnikateľských subjektov sa zohľadňuje úroveň dosiahnutých výsledkov v ekonomickej oblasti, zamestnanosti, prílevu investícií, prínosu pre verejné financovanie, inovatívnosti a miera prínosu pre rozvoj a prezentáciu mesta prostredníctvom podnikateľskej činnosti.

Návrhy na laureátov za rok 2023 môžete podávať písomne na adresu – Mesto Prešov, Mestský úrad v Prešove, Odbor školstva, kultúry a cestovného ruchu, Jarková 26, 080 01 Prešov alebo prostredníctvom e-mailu podatelna@presov.sk. Viac informácií o tom, čo musí návrh obsahovať, nájdete TU.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu