V Prešovskom kraji cez víkend úradovali zlodeji, v troch rôznych mestách vykradli autá


Foto: V Prešovskom kraji cez víkend úradovali zlodeji, v troch rôznych mestách vykradli autá Foto: Ilustračné - pexels.com

Počas víkednu došlo v Prešovskom kraji k trom prípadom vykradnutia áut. Polícia vo všetkých troch prípadoch začala trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. K prvému došlo v piatok 12. januára v Spišskom Štvrtku. 

Vodič firemného nákladného auta nechal naštartované a odomknuté, a to využil neznámy páchateľ, ktorý z odkladacej skrinky vzal 720 eur a stravovacie poukážky vo výške 165 eur. V rovnaký deň došlo k vykradnutiu auta v Prešove na Námestí Legionárov na parkovisku pri obchodnom dome.

Zlodej vošiel do neuzamknutého vozidla a z police vzal peňaženku, v ktorej bola tržba. Poškodenej spoločnosti vznikla škoda vo výške 851 eur,“ informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

V obci Štrba, časť Lieskovec, úradoval zlodej v sobotu 13. januára po polnoci. Na osobnom aute rozbil okno a zobral z neho dve tašky. Majitelia v nich mali kľúče od domu, kľúče od iných áut, osobné veci, doklady, bankomatové karty či finančnú hotovosť. Škoda bola vyčíslená na 6 300 eur.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu