V Liptovskej Tepličke otvorili multifunkčnú halu, tiež si pripomenuli výročie otvorenia hlavnej budovy ZŠ


Foto: V Liptovskej Tepličke otvorili multifunkčnú halu, tiež si pripomenuli výročie otvorenia hlavnej budovy ZŠ
Galéria: 30 fotiek
Foto: Facebook/Obec Liptovská Teplička

V piatok 9. februára otvorili multifunkčú halu a taktiež si pripomenuli 90. výročie otvorenia hlavnej budovy základnej školy. Na výstavbu multifunkčnej haly získali dotáciu z Fondu na podporu športu vo výške takmer 766-tisíc eur. Výstavbu podporil aj Prešovský samosprávny kraj sumou 22-tisíc eur. Hlavnú časť nákladov hradila obec z vlastného rozpočtu a úveru.

Halu prestrihnutím pásky otvoril štátny tajomník pre šport Ministerstva cestovného ruchu a športu SR Ján Krišanda, člen správnej rady Fondu na podporu športu Miroslav Dráb, starosta obce Liptovská Teplička Slavomír Kopáč, riaditeľka ZŠ s MŠ Štefana Náhalku Melánia Sopková a Ivan Ondko, predseda predstavenstva zhotoviteľa, firmy Arprog. 

V hale sa prihovorili zástupcom samospráv a škôl z regiónu, žiakom a tiež verejnosti. V programe vystúpili zástupcovia športových a kultúrnych organizácií obce a tiež žiaci základnej školy. Priestor bude slúžiť vzdelávacím inštitúciám, miestnym hasičom, futbalistom no aj širokej verejnosti. Informuje o tom obec Liptovská Teplička v príspevku na sociálnej sieti.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu