Dráma v Prešove: V jednom z barov sa strieľalo, na mieste zasahovala polícia


Foto: Dráma v Prešove: V jednom z barov sa strieľalo, na mieste zasahovala polícia Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V utorok 21. mája vo večerných hodinách došlo v jednom z barov v centre Prešova k streľbe. O prípade informuje TV Markíza, podľa ktorej strieľal ozbrojený muž z pištole. Opitý po hádke s ďalším mužom raz vystrelil stropu, na mieste zasahovala polícia.

Ozbrojený muž mal hovoriť po česky. Ako uviedol personál podniku, po guľke ostala diera v strope. Pri streľbe nikoho netrafil a ani nezranil. V bare bolo v tom čase približne päť ľudí, po streľbe sa ukryli vo vedľajšej miestnosti. 

Ako uvádza TV Markíza, policajtov zavolal barman. Strelec ušiel, no hliadka ho zadržala neďaleko baru. Muž preskočil bránu a mal sa schovávať v tráve, kde ho nakoniec policajti zadržali. O prípade informovala na sociálnej sieti aj prešovská polícia.

„Včera večer došlo v jednom z podnikov v Prešove k streľbe. Prípadom sa intenzívne zaoberáme a v tomto štádiu nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie,“ uviedla polícia v príspevku.

Polícia v ďalšom príspevku uviedla, že v prípade momentálne prebiehajú vyšetrovacie úkony a vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. 

Prečítajte si viac: