Dráma na popradskej benzínke: Muž priložil pracovníčke ku krku nôž a vyhrážal sa, že ju zabije


Foto: Dráma na popradskej benzínke: Muž priložil pracovníčke ku krku nôž a vyhrážal sa, že ju zabije Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Na budove benzínovej pumpy roztiahol 24-ročný Popradčan násilím zamknuté dvere, pracovníčke priložil nôž ku krku a vyhrážal sa jej zabitím. Ako informuje prešovská polícia na sociálnej sieti Facebook, v druhej ruke držal hrdlo od rozbitej fľaše. K nešťastiu došlo v stredu 10. mája o druhej hodine ráno. Na mieste zasahovalo viacero policajných hliadok. 

„Jeden z policajtov Obvodného oddelenia Policajného zboru Poprad sa snažil mladého muža presvedčiť, aby sa vzdal. Za využitia donucovacích prostriedkov bol muž príslušníkmi Pohotovostného policajného útvaru Prešov obmedzený na osobnej slobode,“ dodáva polícia. 

Popradský vyšetrovateľ vedie v prípade trestné stíhanie pre zločin obmedzovania osobnej slobody v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania a trestným činom poškodzovania cudzej veci. Polícia zároveň vykonáva ďalšie potrebné procesné úkony. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu