Príď na konferenciu Upterdam a objav všetky tajomstvá úspešného online podnikania


Foto: Príď na konferenciu Upterdam a objav všetky tajomstvá úspešného online podnikania

Samotný presun môže byť pomerne jednoduchý, no skutočnou výzvou je udržať krok s dynamickým vývojom, sledovať trendy a prispôsobiť sa rýchlym zmenám. Práve preto je dôležité neustále sa vzdelávať a udržiavať si odbornosť v oblasti e-commerce.

Začínajúci, malí a strední podnikatelia to nemajú vo svete online biznisu ľahké. Aj preto sme sa rozhodli podať pomocnú ruku. Spojili sme sa s odborníkmi a skúsenými lídrami na trhu, aby sme im pomohli zorientovať sa v divokých vodách online sveta.

A práve z tejto iniciatívy vzišla konferencia Upterdam, ktorá je aktuálne najväčšou e-commerce konferenciou na Slovensku. Našim cieľom je priblížiť podnikateľom novinky, trendy a inovácie v oblasti e-commerce.

Čo je Upterdam?

Piaty ročník Upterdamu sa uskutoční 21. 9. 2023 v Senci, v priestoroch D1 Center. Návštevníci získajú rady od skúsených odborníkov, ako napríklad Radovan Andrej Grežo, ktorý vymyslel Dedoles škrečky a 10 rokov pôsobil ako kreatívny riaditeľ v spoločnosti Apple, Alexander Jančo, výkonný riaditeľ z Packeta Slovensko, Slavomíra Kollárová a Lucia Hirko, ktoré stoja za značkou INSPIO, a mnoho ďalších zvučných mien. 

Tento rok sa budú preberať najaktuálnejšie témy, akými sú budúcnosť e-commerce, praktické tipy pre expanziu na ďalšie trhy, stratégie pre e-shopy, trendy v tvorbe e-shopov v roku 2023 a ďalšie zaujímavosti, vrátane dôvodov, prečo by mali podnikatelia automatizovať svoj marketing.


Konferencia Upterdam bude rozdelená do dvoch častí, aby poskytla komplexný program. Prvou časťou je Expo zóna, ktorá bude prístupná pre všetkých návštevníkov. V Expo zóne sa budú nachádzať najmä prezentačné stánky firiem a poskytovateľov služieb z oblasti e-commerce, ako napríklad Ecomail.cz, Shoptet, Pricemania a mnoho iných. V tejto zóne sa bude nachádzať aj moderovaná Expo stage, kde prebehnú dynamické prednášky a diskusie. Novinkou je poradenská zóna, kde si návštevníci môžu vymieňať názory s odborníkmi z rôznych oblastí.

Hlavná časť Upterdamu bude prístupná len návštevníkom, ktorí si zakúpili vstupenku. V tejto časti sa bude nachádzať hlavný stage, kde sa uskutočnia hlavné prednášky a panelové diskusie. Okrem toho bude k dispozícii bohaté občerstvenie, ktoré doplní návštevníkom energiu počas celého dňa.

Čo sa bude diať?

V priestoroch konferencie sa zídu ľudia z rôznych e-commerce oblastí, čo otvára jedinečnú príležitosť pre networking. Upterdam vytvára možnosť nadviazať nové kontakty, ktoré môžu výrazne posunúť ich online podnikanie na vyššiu úroveň.


Ako už bolo spomenuté, okrem odborných prednášok a diskusií si môžu vychutnať aj bohaté občerstvenie počas celého dňa, ktoré taktiež poskytne príležitosť na oddych a sociálne interakcie. V cene bude zabezpečený teplý obed formou bufetu. Upterdam sa tak nielenže zameriava na odborný rozvoj a získavanie nových poznatkov, ale aj na vytvorenie príjemnej atmosféry a neformálnych vzťahov medzi návštevníkmi.


Upterdam však poslednou prednáškou nekončí. Celodenný program plný hodnotných informácií a poznatkov treba osláviť poriadnou afterparty. Po skončení oficiálnej časti je možnosť vychutnať si ďalšie spoločenské momenty, stretnúť sa, zabaviť sa a ponetworkovať. Afterparty je skvelou príležitosťou na neformálne rozšírenie sietí kontaktov, získanie nových perspektív, inšpirácií, a možno aj obchodných vzťahov.

Upterdam je ideálnou príležitosťou pre podnikateľov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o e-commerce a získať užitočné rady od skúsených odborníkov. Konferencia ponúka bohatý program, možnosť networkingu a vytvorenie nových kontaktov.

Ak sa chcete priblížiť k svetu e-commerce a byť v obraze s najnovšími trendmi, nezmeškajte 5. ročník konferencie Upterdam. Registrácia je už v plnom prúde. Lístky si môžete zakúpiť na tomto linku: www.upterdam.sk/vstupenky.

Organizátor konferencie

Upterdam organizuje spoločnosť Blueweb, ktorá sa špecializuje na navrhovanie, vyvíjanie a optimalizovanie e-shopov na mieru. Blueweb je lídrom v oblasti e-commerce už viac ako 10 rokov a jeho hlavnou ideológiou je tvorba kvalitného produktu. Organizácia Upterdamu reflektuje túto filozofiu čím ponúka účastníkom kvalitný obsah a komplexný pohľad na svet e-commerce.



Miesto: D1 Center, Senec
Dátum: 21.09.2023 - 10:00    20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu