Vo Vranove nad Topľou horeli dve garáže blízko rodinného domu, oheň spôsobil škodu vo výške 40-tisíc eur.


Foto: Vo Vranove nad Topľou horeli dve garáže blízko rodinného domu, oheň spôsobil škodu vo výške 40-tisíc eur. Foto: pexels.com

V stredu 27. septembra krátko po 7:00 hod. dostala hasičská záchranná linka oznámenie o zadymení na Hronského ulici vo Vranove nad Topľou. Na miesto okamžite vyrazili šiesti príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru vo Vranove nad Topľou s dvoma kusmi techniky.

Po príchode na miesto zistili, že ide o požiar dvoch garáži pri rodinnom dome. Zasahujúci hasiči oheň rýchlo lokalizovali a zabránili jeho rozšíreniu aj na dom.  Krátko po 8:20 hod. bol požiar celkovo zlikvidovaný a zadymené priestory odvetrané. Majiteľom garáži vznikla materiálna škoda vo výške približne 40-tisíc eur.

„Zásahom hasičov sa podarilo uchrániť majetok v hodnote asi 200-tisíc eur. Na miesto udalosti bol privolaný aj zisťovateľ príčin vzniku požiaru. Príčina je momentálne v štádiu zisťovania,“ dodala k prípadu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Miroslava Knišová. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu