TIP: Na východe odštartovali jarné prázdniny, čo poteší školákov vo Svidníku a okolí?


Foto: TIP: Na východe odštartovali jarné prázdniny, čo poteší školákov vo Svidníku a okolí? Foto: Mesto Svidník

Jarné prázdniny na východe začali dnešným dňom. V okresných mestách Svidník, Stropkov či Bardejov začal školákom bohatý program. Môžu využiť welness, bowling, kultúrne podujatia, tvorivé dielne či ďalšie zábavné aktivity.

Pre malých Svidníčanov sú pripravené prázdninové rozprávkové premietania v Kine Dukla, Vodný svet v Aqaruthenii, môžu navšíviť Zimný štadión, mestské športoviská a ihriská, Vojenské historické múzeum a SNM – Múzeum ukrajinskej kultúry.

Začal aj „Lov na Svidník“

Svidníčania sa majú možnosť zapojiť do prázdninovej súťaže s názvom „Lov na Svidník“, ktorá bude prebiehať od 29. februára do 1. marca a do plánu sa vpíšu správne odpovede. „Nájdite odpovede na naše otázky a vyhrajte super ceny. Je to jednoduché. Stačí vám pero/ceruzka a herný plán, ktorý si vydzvihnete v Turistickom informačnom centre alebo si ho môžete vytlačiť webe,“ vyzývajú pracovníci na stránke mesta.

Traja šťastní výhercovia budú vyžrebovaní do 11. marca na facebookovej stránke TCS. Aj žiaci v Stropkove či Bardejove môžu využiť tunajšie mestské športoviská, plaváreň alebo kino.


Bardejovčania budú maľovať

Aj Kultúrne a turistické centrum Bardejov spustilo svoj jarný prázdninový program pre deti. Čakajú na nich zaujímavé zábavné aktivity. Školáci v Bardejove sa zabavia vďaka umeleckému tvoreniu počas dvoch hodín dopoludnia.

Poľsko-slovenský dom na Radničnom námestí láka na prázdninové tvorivé maľovanie od 26. do 28. februára, je potrebné sa nahlásiť, podmienky účasti nájdete na sociálnych sieťach alebo u organizátorov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu