FOTO: Obľúbený seriál Iveta je späť. Na toto sa môžu diváci tešiť


FOTO: Obľúbený seriál Iveta je späť. Na toto sa môžu diváci tešiť
Galéria: 49 fotiek
Foto: TV JOJ

Fenomén Iveta vyvolal na Slovensku ošiaľ a zapísal sa do histórie najúspešnejších seriálov televízie. Jeho pokračovanie uvidia diváci už v nedeľu 3 marca. Príbeh okolo pôvabnej Ivety sa rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa dej bude točiť aj okolo jej partnera Števa a nového kamaráta Dada. Iveta sa dostane do Prahy, kde sa snaží uchytiť.

Rada však posedáva s miestnymi chlapmi na pumpe a hrá s nimi karty. Do života sa jej pripletie samotný primátor Liška, no taktiež bojuje o vzťah so svojou láskou Števom. Ten dostane od otca dôležitú misiu. Musí ísť do Prahy postarať sa o ich biznis. K Ivete sa tiež pripletie vtipný Dado. Iveta v ňom vidí seba a rozhodne sa mu pomôcť. A tak ho prihlási na Muža roka.

V seriáli budú môcť diváci opäť vidieť vtipné situácie, komické hlášky či absurdné zvraty. Nové pokračovanie sľubuje, že sa majú na čo tešiť. Okrem krásnej Alžbety Zei Ferencovej a jej hereckej mamy Zuzany Mauréry niektoré postavy dostanú väčšiu hereckú úlohu.



V seriáli tak častejšie uvidíme Ivetinho otca (Marián Balog), svojského farára (Jevgenij Libezňuk) alebo miestneho zubára, z ktorého sa stal primátor mesta Trebišov (Stanislav Pitoňák). Okrem nich sa predstavia aj noví herci. V úlohe Dada, ktorého si zoberie Iveta pod ochranné krídla sa predstaví český herec Marsell Bendig.

„Myslím si, že postava Dada bude tak isto vtipná ako boli postavy v predchádzajúcej epizóde. Iveta Dada podporuje a snaží sa ho dostať zo dna na vrch, aby niečo dokázal v živote a myslím si, že to bude krásny príbeh,“ opísal svoju postavu tohtoročný držiteľ Českého leva.

Okrem neho sa v seriáli objaví aj charizmatický primátor Liška, ktorého stvárňuje herec a režisér Jirka Havelka. Ten premieša karty vo vzťahu Ivety a Števa. Seriál Iveta sa natáčal v Bratislave aj v Prahe počas štyroch mesiacov. Jeho posledná klapka padla koncom novembra.

„Je tu viditeľná sloboda tvorby. Pravdaže pripravme sa, že to bude opäť trošku na hrane, seriál bude vyvolávať množstvo otázok, je to odvážne dielo. Aj my herci sme museli v niektorých situáciách prekonávať svoje hranice. Mňa to však baví,“ potvrdila herečka Zuzana Mauréry.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu