Stanislava Beňa nahradí vo funkcii riaditeľa Národnej diaľničnej spoločnosti Filip Macháček


Foto: Stanislava Beňa nahradí vo funkcii riaditeľa Národnej diaľničnej spoločnosti Filip Macháček Foto: Facebook/Národná diaľničná spoločnosť

Národná diaľničná spoločnosť mení vedenie. Dočasne povereného riaditeľa Stanislava Beňa nahradí vo funkcii od pondelka 13. novembra Filip Macháček. Informoval o tom Martin Petro z odboru komunikácie Ministerstva dopravy Slovenskej republiky.

Filip Macháček pracoval na pozícii generálneho riaditeľa sekcie environmentálneho hodnotenia a odpadového hospodárstva na ministerstve životného prostredia a na pozícii poradcu na ministerstve zdravotníctva. Ako nový riaditeľ bude zároveň vykonávať funkciu predsedu predstavenstva.

Stanislav Beňo ostáva aj naďalej v Národnej diaľničnej spoločnosti ako člen predstavenstva a investičný riaditeľ. Rastislav Droppa, ktorý pôsobil vo vedúcich pozíciách v Pôdohospodárskej platobnej agentúre, nahradí členku predstavenstva Tatianu Novotnú. 


„Rezort dopravy v krátkom čase vypíše výberové konania na funkcie generálneho aj finančného riaditeľa a rovnako na funkcie členov predstavenstva. Filip Macháček aj Rastislav Droppa sú do funkcií vymenovaní dočasne, najviac na šesť mesiacov,“ uviedol Martin Petro. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu