Dramatická hádka v Kežmarku: Starší muž opakovane bodol mladšieho do brucha a iných častí tela


Foto: Dramatická hádka v Kežmarku: Starší muž opakovane bodol mladšieho do brucha a iných častí tela Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V sobotu 6. januára vo večerných hodinách došlo na ulici Petržalskej v Kežmarku k hádke medzi 25-ročným a 20-ročným mužom. Muži sa začali navzájom biť a napádať, nakoniec 25-ročný mladík vytiahol z bundy nôž a opakovane bodol mladšieho do brucha a iných častí tela.

„Napadnutý Kežmarčan utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú liečenie. Incident sa odohral na mieste verejnosti prístupnom, pričom trom mužom sa podarilo mladíkov od seba oddeliť. 25-ročný muž sa aj tak ešte snažil 20-ročného muža nožom napadnúť,“ uvádza hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Útočník bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku bol obvinený zo zločinu ublíženie na zdraví v štádiu pokusu a z trestného činu výtržníctva. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu