Týždeň dobrovoľníctva neobíde ani tento rok mesto Prešov a Prešovský kraj. Registrácia trvá do konca apríla


Foto: Týždeň dobrovoľníctva neobíde ani tento rok mesto Prešov a Prešovský kraj. Registrácia trvá do konca apríla Foto: pexels.com

Týždeň dobrovoľníctva ani tento rok neobíde mesto Prešov a Prešovský kraj. Registrácia organizácií do tohto ročníka sa začala 2. apríla a bude trvať do 30. apríla. Do kampane sa aj v Prešovskom kraji každoročne zapájajú občianske združenia, školy, centrá voľného času, samosprávy, knižnice, múzeá, domovy sociálnych služieb a mnohé ďalšie.

Aktivity vo vašej organizácii môžete prihlásiť na oficiálny web, ktorý najdete TU. Vďaka tomu môžete nájsť dobrovoľníkov a dobrovoľníčky k ich realizácii počas 16. ročníka celoslovenskej kampane, ktorá sa tento rok uskutoční v novom termíne od 20. do 26. mája.

„Všetky organizácie a inštitúcie, ktoré sa chcú predstaviť verejnosti a pripraviť ukážku dobra, pozývame do Týždňa dobrovoľníctva. Využite príležitosť nájsť nových dobrovoľníkov, partnerov či podporovateľov cez najväčšie dobrovoľnícke podujatie roka!“ uvádza Petra Gerhartová, riaditeľka Prešovského dobrovoľníckeho centra.

Po prihlásení vašej organizácie môžete na webovej stránke Týždňa dobrovoľníctva pridávať neobmedzené množstvo dobrovoľných ponúk. Pre verejnosť budú tieto ponuky zverejnené na webovej stránke od 2. mája.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu