Krutý osud zobral Vaneske z Kežmarku oboch rodičov. Jej mama Martina z relácie V siedmom nebi podľahla ťažkej chorobe


Foto: Krutý osud zobral Vaneske z Kežmarku oboch rodičov. Jej mama Martina z relácie V siedmom nebi podľahla ťažkej chorobe Foto: Facebook/ Vilo Rozboril

Milujúca matka z Kežmarku, s ktorou sa osud rozhodne nemaznal navždy odišla. Príbeh Martiny odvysielal TV JOJ vo svojej relácii V siedmom nebi. S manželom vychovávali krásnu dcérku Vanesu, ten ju však nečakane opustil. Martina bola onkologickou pacientkou a choroba ju pripútala na vozík. Krutý osud však ich rodine udelil ďalšiu ranu.

„Tento mesiac som poslom smutných správ, ale cítim povinnosť vás i dnes informovať. Pred 5 mesiacmi sme odvysielali príbeh mamy Martinky a dcérky Vanesky. Martina na vozíku, onkologická pacientka, zostala na svoju dcéru sama, lebo jej milovaný manžel zomrel,” napísal na svoj facebook moderátor Viliam Rozboril. „Dodnes mi v ušiach znejú jej úsmevné slová, že jej rodičom sa jej muž nepáčil, lebo bol “obyčajný bača”, ale že ona cítila, že je láskou jej života,“ dodal.


Martine vtedy relácia pomohla s bývaním, nakoľko kvôli chorobe nebola schopná zabezpečiť dostatočné prostriedky. Útechou im bol poskytnutý byt v Kežmarku, pri ktorého vybavovaní asistoval aj primátor Ján Ferenčák. Byt sme im zrekonštruovali, zariadili, dopredu na dlhé obdobie predplatili. Martina v štúdiu sršala energiou a veľkým odhodlaním, že už len zosilnieť, postaviť sa z vozíka, začať pracovať a postarať sa o svoju dcérku,“ popísal svoje posledné stretnutie s Martinou.

Martina však svoj boj so zákernou chorobou prehrala. Osud nešetril ani jej dcérku Vanesku, ktorá sa po smrti matky stala úplnou sirotou. „Martina, odpočívaj v pokoji, bola si dobrým človekom a skvelou mamou,“ odkázal jej Rozboril do neba. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu