Fenomenálny slovenský klavirista Jozef Hollý zavíta so svojou Piano Show po prvýkrát do Prešova


Foto: Fenomenálny slovenský klavirista Jozef Hollý zavíta so svojou Piano Show po prvýkrát do Prešova Foto: PKO Čierny orol Prešov

Jozef Hollý je umelec, ktorý hre na klavír dáva úplne iný rozmer. Svojim virtuóznym a výnimočným spôsobom spája rôzne hudobné žánre a vytvára tak jedinečné symfónie emócií, ktorými zaplavuje srdcia širokého spektra svojich fanúšikov.

Prešov sa 19. mája môže tešiť na famózny hudobný zážitok v podaní tohto klavírneho virtuóza a šoumena s neopísateľným šarmom. Spolu so svojou kapelou zahrá už známe, energickým štýlom upravené skladby klasickej a filmovej hudby, prepojené s modernými žánrami popu a jazzu.

Nebudú chýbať Piráti z Karibiku, Gladiátor, Letec, Let čmeliaka, Asturias, Storm od Vivaldiho, ani Budapest od Georga Ezru a mhohé ďlašie..

„Prešov je pre mňa mestom, cez ktoré často, prechádzam. Má pre mňa veľmi prjemnú atmosféru a čaro. Cítiť, že v ňom žije umelecký duch. Hral som tu už niekoľko súkromných a firemných koncertov. Pred pár rokmi som mal dokonca česť vystúpiť na odovzdávaní cien mesta. Pamätám si na tú nádhernú atmosféru, ktorú sa nám na koncerte podarilo spolu s Prešovčanmi vytvroriť.Často dostávam žiadosti od fanúšikov na verejný koncert a ja sa veľmi teším, že končene môžem odpovedať kladne.Ešte väčšiu radosť mám z priestoru s úžasnou akustikou kina Scala. Tam nás budete môcť 19.mája vidieť a hlavne skvele počuť. Všetci v kapele sa už tešíme, veríme že sa koncert bude páčiť a spoločne vytvoríme opäť krásnu atmosféru a možno aj tradíciu. Všetkých srdečne pozývam,”  pozýva Jozef Hollý.

Je sa na čo tešiť! Obdarujte sa neopakovateľným zážitkom a vychutnajte si koncert, ktorý zanechá príjemný pocit ešte veľmi dlho.


Účinkujú:

Klavír a spev: Jozef Hollý
Bicie: Palo Balo
Basgitara: Peter Szabo
Klávesy: Matej Šajgalík 

Vstupné : 17.- €, 19.-€ (I. - III. rad ) 

Informácie a predaj vstupeniek:
Park kultúry a oddychu - Čierny orol, Hlavná 50, 080 01 Prešov
E-mail: pkovstupenkypo@gmail.com
Tel. číslo: 051/77 237 41-2  a v sieti TICKETPORTAL

Miesto: Kino SCALA, Prešov
Dátum: 19.05.2018 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PKO Čierny orol Prešov